LiveZilla Live Chat Software
LiveZilla Live Help
Taal Kiezen
English Site
French Site
Spanish Site
Netherland
Italiano Site
Valuta’s
 
MS Iberotel Crown Empress Nijlcruise Egypt
MS Iberotel Crown Empress
line
line
Type
: Nijlcruise Vakantie
line
Gids
: Professionele Gids-Egyptoloog
line
Prijs
: From : 255 USD
MS Iberotel Crown Empress
Cabin MS Iberotel Crown Empress
Restaurant MS Iberotel Crown Empress
Zonnedek MS Iberotel Crown Empress
Reception MS Iberotel Crown Empress
Nijlcruise information
MS Iberotel Crown Empress is het grootste lid van Travcotels vloot, de maatregelen ongeveer 110 meter in lengte en is indrukwekkend, zowel in omvang en structuur. Crown Empress geeft u de vrijheid en het comfort dat u nodig hebt om terug te gaan naar huis met een onvergetelijke vakantie.
Het schip heeft een totaal van 117 dubbele cabines, 3 eenpersoons hutten en 8 suites met balkon, alle hutten hebben grote panoramische ramen (met uitzondering van benedendek) en een prachtig uitzicht op de rivier de Nijl, maar voor u om te genieten van de zonsopgang. U kunt genieten van uzelf met onze entertainment programma's op verschillende bar van het schip en lounge
Faciliteiten:
24 uur receptie, internet service, Wasserij service, Groot zonneterras met zwembad en bar aan het zwembad, stoombad, sauna en massage, fitness apparatuur op het dek, Gift shop, Beauty salon, Meeting space, internationale telefoon-en fax service, Luxe Lounge, Jacuzzi, Sauna
Hutten:
Alle hutten zijn volledig voorzien van airconditioning (individueel regelbaar) en ingericht met maritieme satelliet-TV en in-house video kanalen, minibar, muziekinstallatie, kluisjes en prive-W / C met douche en haardroger. Extra extra faciliteiten zijn op aanvraag beschikbaar is als een volledige wasservice.
Dek 2: 35 cabines
Dek 1: 40 hutten en 8 suites
Entree dek: 36 hutten
Benedendek: 9 hutten
Programma A : Luxor - Aswan 4 Nights Every Thursday
Dag 1: Aankomst in Luxor - Nile Cruise bezienswaardigheden
Meet en bijstaan van onze reizen REP in uw aankomst op de luchthaven van Luxor, het station, of Luxor hotels. Dan zult u worden overgedragen door de particuliere airconditioning voertuig aan de Nijl cruise boord. De lunch wordt geserveerd een bord, gevolgd door een rondleiding op de meest beroemde Karnak en LuxorTemples bezoeken. Terug naar uw cruiseschip voor een afternoon tea en diner, overnachting een boord van de cruise in Luxor.
Dag 2: Luxor sightseeing
Ontbijt aan boord van de cruise, gevolgd door een rondleiding op de Westelijke Jordaanoever van de Nijl in Luxor te bezoeken de Vallei van de Koningen, Hatshepsut Tempel in El Deir el Bahari en de Kolossen van Memnon. Terug naar de cruise voor de lunch en een kopje thee tijdens varen naar Edfu. Diner en overnachting in een pension Edfu.
Dag 3: Edfu en Kom Ombo bezienswaardigheden
Ontbijt aan boord van het schip, dan zult u worden genomen in een rondleiding te HorusTemple bezoek in Edfu. Terug naar de cruise, begin varen naar Kom Ombo. Lunch aan boord van de cruise. Een rondleiding voor een bezoek aan de tempel gedeeld door de twee goden Sobek en Haroeris. Zeil naar Aswan, diner en overnachting.
Dag 4: Aswan sightseeing
Ontbijt een boord van het cruiseschip, gevolgd door een vroege tocht naar de Hoge Dam, de Onvoltooide Obelisk en de majestueuze Philae tempel te bezoeken tijdens het varen door een kleine motorboot, gaat u naar de Botanische Tuin. Overnachting aan boord in Aswan.
Dag 5: Aswan - ontscheping
Ontscheping na het ontbijt. naar Aswan luchthaven, het station, Aswan Hotels.
Programma B :Aswan - Luxor 3 Nachten Elke maandag
Dag 1: Aankomst in Aswan - Nile Cruise bezienswaardigheden
Meet en bijstaan van onze reis REP bij aankomst op de luchthaven Aswan, trein-terminal, of hotels in Aswan. Dan zult u worden overgedragen door de particuliere airconditioning voertuig aan uw Nile Cruise instappen. Lunch maaltijd wordt geserveerd aan boord van de cruise, gevolgd door een rondleiding aan de Hoge Dam, de 'Granite Steengroeven bezoek, en de Tempel van Philae. Terug naar het cruiseschip voor het diner, overnachting in Aswan.
Dag 2: Kom Ombo - Edfu Nile Cruise bezienswaardigheden
Ontbijt aan boord van de cruise, begin varen naar Kom Ombo naar de tempel gedeeld door de twee goden Sobek en bezoek Haeroris in Kom Ombo. De lunch wordt geserveerd een boord van het cruiseschip, blijven varen naar Edfu voor een bezoek aan Hours tempel. Terug naar de cruise voor de afternoon tea en diner en overnachting aan boord in Edfu.
Dag 3: Luxor - Nile Cruise bezienswaardigheden
Na het ontbijt varen naar Luxor. De lunch wordt geserveerd en dan zul je worden genomen in een rondleiding op de oostelijke oever van de Nijl in Luxor tot de meest beroemde Karnak en LuxorTemples bezoeken. Terug naar het schip voor de afternoon tea, diner en overnachting in Luxor.
Dag 4: Luxor sightseeing / ontscheping
Ontscheping na het ontbijt, gevolgd door aguided bezoek aan de Westoever van de Nijl in Luxor te zien van de Vallei der Koningen, de tempel van koningin Hatsjepsoet in El Deir el Bahari en de Kolossen van Memnon. Van daaruit zult u vervolgens worden overgebracht naar Luxor luchthaven, trein-terminal of Luxor hotels.
Inclusieve
Meet and greet service van onze REP bij aankomst en vertrek
Vervoer door particuliere airconditioning Moderne voertuig
Accommodatie aan boord van 5 sterren cruise schip op basis van vol pension
Tour voor een bezoek aan Karnak tempel en Luxor tempels
Trip voor een bezoek aan Vallei der Koningen, Hatshipsut tempel
Excursies voor een bezoek aan Edfu tempel volgens de cruise route
Excursies voor een bezoek aan Kom Ombo tempel volgens de cruise route
Tour bezoeken Philae tempel, onvoltooide obelisk en de Hoge Dam
Zeilen rond het Elephantine eiland en de Botanische Tuinen
Toegangsprijzen aan de bovengenoemde bezienswaardigheden tussen Luxor en Aswan
Egyptoloog gids tijdens uw excursies en cruise vakantie
Verbruikslasten en alle van toepassing zijnde lokale belastingen
Exclusieve
Persoonlijke uitgaven en Tipping
Optionele excursies bij te wonen Klank-en lichtspel
Summer Season May - September
Package
Prijs per person
4 Days - 3 Nights
255 USD
5 Days - 4 Nights
340 USD
Winter Season October - April
Package
Prijs per person
4 Days - 3 Nights
340 USD
5 Days - 4 Nights
455 USD
Voorwaarden
Visum
Visum naar Egypte is vereist en kan worden verkregen bij aankomst Egypte door onze vertegenwoordiger voor de Amerikaanse burger, Canadese burger, de burger Britse, Australische en het merendeel van de Europeanen en Latijns-Amerikanen van de burger controleert u of de nationaliteit op het moment van boeking, ook de Egyptische inreisvisum kunnen worden verkregen vormen de Egyptische ambassade aan uw einde
Info
Prijs is per persoon in dubbele cabine, triple reductie en enkele bezetting aanvulling van toepassing is. Kerstmis, Nieuwjaar en Pasen periode een aanvulling op van toepassing is voor kinderen tussen 2-12 jaar oud krijgen 50% korting ten minste hotels en cruises aangeboden bijna beschikbaar, maar afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van boeken en in het geval van overboeking zouden wij bieden soortgelijke degenen met dezelfde faciliteiten.
Meenemen
Paspoort geldig voor 6 maanden
Comfortabele schoenen
Katoenen kleding in de zomer
Warme kleren in de winter
Zonnebrand
Zonnebrillen
Hoed
Camera
Formulier
Naame
*
Country
*
Phone
*
Email:
*
Aankomst
Vertrek datum
Volwassenen
kinderen
(Onder 12 jaar)
special Requirements if any
 

*

  * Verplicht

                       

Bouw je Vakantie


City Breaks
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise