LiveZilla Live Chat Software
LiveZilla Live Help
Taal Kiezen
English Site
French Site
Spanish Site
Netherland
Italiano Site
Valuta’s
 
SS Steamer Misr Nijlcruise Egypte
SS Misr Nile Steamer Cruise
line
line
Type
: Nijlcruise Vakantie
line
Gids
: Professionele egyptoloog Gids
line
Prijs
: From : 2100 USD
SS Misr Nile Steamer Cruise
Cabin
Restaurant
Zwembad
Bar
Nijlcruise information
SS Misr Nijl Steamer schip is gered en volledig gerestaureerd als een 5 sterren deluxe propeller stoomboot, elk Royal Sailing is beperkt tot 46 gasten die reizen op de "meest luxueuze stoom schip op de Nijl" ongeveer 63 meter lang. De inrichting weerspiegelt de mode van de periode met iedere hut heeft zijn eigen individuele stijl.
SS Misr gebouwd in 1918, ze was oorspronkelijk aangegaan voor de Royal Navy, maar werd aangekocht en extensief omgezet in een luxe koninklijke stoomboot naar King Farouk, als prive-kruiser, die de Nijl afgelegd. Het is opgenomen dat hij zijn verjaardag aan boord van deze boot gehouden. Toch behoud van haar oorspronkelijke stoommachines.
Faciliteiten:
Zwembad, zonneterras met recreatieruimte en bar, Kluisje, Elegant Restaurant Seating 50 gasten, groot en luxe Lounge, Gift Shop
Hutten:
De hutten zijn alle voorzien van airconditioning en elegant ingericht, eigen badkamer, haardroger, kleuren-tv, interne telefoon, minibar in elke hut, 2 zwemvesten
Bovendek: 03 Grote Bed Hutten, 02 Twin Bed Hutten, 01 Large Bed Suite, 01 Twin Bed Suite
Midden-dek: 01 Twin Bed Cabin, 04 Large Bed Suites, 02 Twin Bed Suite
Hoofddek: 04 Grote Bed Hutten, 04 Twin Bed Hutten, 02 Single Hutten
Programma A : Luxor - Aswan - Luxor 7 Nachten Elke maandag
Dag 1: Aankomst in Luxor - Nile Cruise bezienswaardigheden
Meet en bijstaan van onze reizen REP in uw aankomst op de luchthaven van Luxor, trein terminal. Dan zult u worden overgedragen door de particuliere airconditioning voertuig aan de Koninklijke Nijl cruise SS Misr Nijl Steamer boord. Check in voor het diner dan Zeil naar Esna met overnachting aan boord van de Nijl stoomboot boot.
Dag 2: Edfu sightseeing
Varen naar Edfu, ontbijt aan boord van het schip, dan zult u worden genomen in een rondleiding aan Horus Tempel bezoeken in Edfu. Terug naar de Nijl stoomboot schip gaan varen naar Kom Ombo. Lunch aan boord van de cruise. Evening dress-code aan het eind van de 50e, 60e & 70e Muziek dragen van de traditionele Tarbouch (een Red Hat Symboliseren Elegance & Respect) vrije tijd ter vrije besteding en overnachting aan boord van de Nijl stoomboot schip.
Dag 3: Kom Ombo sightseeing
Zeil naar Kom Ombo. Bij aankomst een rondleiding naar de tempel in Kom Ombo bezoek gedeeld door de twee goden Sobek en Haroeies terug naar de Nijl stoomboot schip te varen naar Aswan met Nubische show en folklore aan boord van de cruise met vrije tijd ter vrije besteding in Aswan en overnachting.
Dag 4: Aswan sightseeing
Ontbijt een boord van het cruiseschip, gevolgd door een vroege tocht naar de Hoge Dam, de Onvoltooide Obelisk en de majestueuze Philae tempel te bezoeken tijdens het varen door een kleine motorboot, dan terug naar de Nijl stoomboot schip voor de lunch en vrije tijd ter vrije besteding. Middag Felucca zeilen rond het Kitchener eiland aan de rivier de Nijl in Aswan en transfer terug naar de cruise gratis time.Overnight verblijf aan boord in Aswan.
Dag 5: Optionele tour naar Abu Simbel
Morning optionele tour naar Abu Simbel te verkennen de tempels van koningin Nefertari en Ramses II, dan varen naar Edfu met Galabeya partij aan boord van het schip met overnachting in Edfu.
Dag 6: Optionele Tours in Luxor
Vroeg in de morgen varen naar Luxor met vrije tijd op de avond leisure.In facultatieve rondleiding Sound & light show in Karnak tempel. Overnachting in Luxor.
Dag 7: Luxor Westelijke Jordaanoever sightseeing
Ontbijt aan boord van de cruise, gevolgd door een rondleiding op de Westelijke Jordaanoever van de Nijl in Luxor te bezoeken de Vallei van de Koningen, Hatshepsut Tempel in El Deir el Bahari en de Kolossen van Memnon. Terug naar de Nijl stoomboot boot voor de lunch en vrije tijd op leisure.Overnight verblijf aan boord.
Dag 8: Luxor East Bank Bezienswaardigheden / Uitstappen
Voormiddag bezoek aan de oostelijke oever van de Nijl om de Karnak Tempel en de Luxor Tempel en overgebracht terug naar de Nijl stoomboot schip voor de lunch en ontscheping. Transfer naar Luxor luchthaven of trein terminal.
Programma B :
Inclusieve
Meet and greet service van onze REP bij aankomst en vertrek
Vervoer door particuliere airconditioning Moderne voertuig
Accommodatie aan boord van 5 sterren cruise schip op basis van vol pension
Tour voor een bezoek aan Karnak tempel en Luxor tempels
Trip voor een bezoek aan Vallei der Koningen, Hatshipsut tempel
Excursies voor een bezoek aan Edfu tempel volgens de cruise route
Excursies voor een bezoek aan Kom Ombo tempel volgens de cruise route
Tour bezoeken Philae tempel, onvoltooide obelisk en de Hoge Dam
Zeilen rond het Elephantine eiland
Toegangsprijzen aan de bovengenoemde bezienswaardigheden tussen Luxor en Aswan
Egyptoloog gids tijdens uw excursies en cruise vakantie
Verbruikslasten en alle van toepassing zijnde lokale belastingen
Exclusieve
Persoonlijke uitgaven en Tipping
Optionele excursies:
- Klank-en lichtspel in Karnak tempel
- Abu Simbel
Summer Season May - September
Package
Prijs per person
4 Days - 3 Nights
2100 USD
5 Days - 4 Nights
0 USD
Winter Season October - April
Package
Prijs per person
4 Days - 3 Nights
2750 USD
5 Days - 4 Nights
0 USD
Voorwaarden
Visum
Visum naar Egypte is vereist en kan worden verkregen bij aankomst Egypte door onze vertegenwoordiger voor de Amerikaanse burger, Canadese burger, de burger Britse, Australische en het merendeel van de Europeanen en Latijns-Amerikanen van de burger controleert u of de nationaliteit op het moment van boeking, ook de Egyptische inreisvisum kunnen worden verkregen vormen de Egyptische ambassade aan uw einde
Info
Prijs is per persoon in dubbele cabine, triple reductie en enkele bezetting aanvulling van toepassing is. Kerstmis, Nieuwjaar en Pasen periode een aanvulling op van toepassing is voor kinderen tussen 2-12 jaar oud krijgen 50% korting ten minste hotels en cruises aangeboden bijna beschikbaar, maar afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van boeken en in het geval van overboeking zouden wij bieden soortgelijke degenen met dezelfde faciliteiten.
Meenemen
Paspoort geldig voor 6 maanden
Comfortabele schoenen
Katoenen kleding in de zomer
Warme kleren in de winter
Zonnebrand
Zonnebrillen
Hoed
Camera
Formulier
Naame
*
Country
*
Phone
*
Email:
*
Aankomst
Vertrek datum
Volwassenen
kinderen
(Onder 12 jaar)
special Requirements if any
 

*

  * Verplicht

                       

Bouw je Vakantie


City Breaks
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise