LiveZilla Live Chat Software
LiveZilla Live Help
Taal Kiezen
English Site
French Site
Spanish Site
Netherland
Italiano Site
Valuta’s
 
Maestro Online Tours

MaestroOnline Tours is een totaal Egyptische Travel Service Bureau, rekening ETAA (Egyptisch Reisbureaus Association) registratie NO: 1940. Het is een vaststaand Toerisme en Reisbureau in Egypte met professionele medewerkers met ervaring in het toerisme business & vrije tijd voor meer dan meer dan 15 jaar.


Groep Tour Informatie
Onze tour ontwerpers weten Egypte intiem. Ze zijn zeer vertrouwd met onze leveranciers, partners en hotels hebben vele jaren reiservaring. Ze zijn zeer gekwalificeerd om u het beste advies.

Custom Tours Operations

Onze tour adviseur heeft een design team van deskundigen in Egypte. We zijn altijd blij om u te helpen met uw speciale rondleiding aanvragen en alle informatie te verstrekken. Bel ons 24 / 7 op +2 0190023837 / 002 0101437309 te ontwerpen uw tour, Nijl cruise vakantie, Duiken vakantie en Desert Safari reizen, enz.

Routebeschrijving presentaties

Onze reizen deskundigen zullen het plan van de route met u en als u tevreden bent, zullen we ze plaatsen in een geselecteerde locatie op het web, zodat alle de groep deelnemer kan herzien of te drukken wanneer ze dat willen.

Door de combinatie van nieuwe technologie met ouderwetse persoonlijke service we de Egypte binnen handbereik.

Ons postadres: 
12 Pyramids Street ,Cairo, Egypt
Telefoon: + 239752766
Mobiel: +2 0190023837
             +2 0101437309
E-mailadres:

inquire@egyptonlinetours.com


Onze Egypte reizen reizen consultants hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van unieke Egypte reisprogramma's volgens uw smaak en budget. We kunnen het ontwerp-programma's voor groepen van 2 tot 2000 personen.

Egypte Travel is veel meer dan piramides, zand en monumenten. Het omvat duiken in het kristalheldere water van een koraalrif van de Rode Zee, spannende uitgaansgelegenheden, luxe vijf sterren hotels en restaurants. U kunt ontspannen op luxe Nijl Cruises of LakeNasser cruises.

De romantiek en geschiedenis van het land overtreft alles wat je ooit zou kunnen voorstellen. Kijk op de Grote piramides van Gizeh en de gouden schatten van koning Tutankamen, verken de beschilderde graftombes in de Vallei van de Koningen en verwondering over de Grote Sfinx van Gizeh. "

We hebben meer dan 15 jaar TOTAAL TRAVEL SERVICE ervaring in het maken van complete reizen voor begeleide en onafhankelijke Egypte reizen en Travels. Het enige wat u hoeft te doen is ons vertellen wat zou u willen doen en wij regelen alles voor je.


Nu zijn onze klanten in staat zijn hun eigen vakantie-programma's aanpassen op basis van hun verlangens, belangen en budget.


Wij nodigen u uit om onze site waar u zult versteld staan wanneer u een scala aan spannende reizen en excursies die alle bezienswaardigheden van Egypte als een unieke bestemming heeft betrekking op te verkennen.
 Wij bieden onze klanten een verscheidenheid aan toeristische producten als volgt:

Cultuur Toerisme (een volledige dekking van alle oude en historische monumenten)
Recreatie Toerisme (Strandvakantie, Middellandse Zee en de Rode Zee)
Curatief Toerisme (therapeutica van minerale, bronnen, kuuroorden en wit warm zand
Religieus toerisme (Route van de Heilige Familie naar Egypte, Koptisch, Hajj en Omra)
Sport Toerisme (windsurfen, duiken, snorkelen, golfen en jacht)
Safari & Adventure Tours (de Adventure safari naar de oostelijke en westelijke woestijnen en oases.
Shore Excursions & Port trips
Luxe & begroting Nijl Cruises en LakeCruises
Gehandicapten Tours met speciale apparatuur (rolstoelgebruikers)
Entertainment Programs (Belly dance, Horse show, Klank-en lichtspel aan de piramides)
Conferentie en tentoonstelling regelingen


Internatioal Online Tours, biedt u een grote waarde voor uw geld. Om relais op ervaring is zeker je relais op eerlijkheid, betrouwbaarheid, geloofwaardigheid en de financiële stabiliteit.
Als een gerenommeerde Egyptische touroperator